<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1450676128556753&ev=PageView&noscript=1" />
  • -
dagen
uren
min
sec

Heracles Almelo Scoort

Heracles Almelo biedt Eredivisievoetbal dichtbij huis in een gezellige ambiance waar de bezoeker vermaakt wordt. Algemeen Directeur Nico-Jan Hoogma geeft aan dat Heracles Almelo meer doet dan alleen voetballen op het hoogste niveau. “Op het gebied van Maatschappelijk Ondernemen gebruikt Heracles Almelo zijn naam en gezicht voor het bevorderen van de gezondheid, ontwikkelen van- en binding  met de regio”. De sport in het algemeen en het voetbal specifiek is een middel om allerlei maatschappelijke doelen te bereiken. De ontwikkelingen met betrekking tot het maatschappelijk verantwoord ondernemen volgen zich in hoog tempo op. 

Heracles Almelo steunt vele projecten om de maatschappelijke betrokkenheid te tonen.  “Ambassadeur van de Stichting Kans voor een Kind, werkveld voor geestelijk gehandicapten, Scoren voor Gezondheid, Cruyff Court, Assist”, somt Nico-Jan Hoogma enkele belangrijke maatschappelijke activiteiten op die Heracles Almelo steunt. 

Scoort nader toegelicht

Ongeacht kennis, kunde, scholing en afkomst, voor Heracles Almelo is iedereen gelijk. Scoort is hierin de benaming voor doeltreffend en adequaat inspelen op maatschappelijke kwesties en vooraf bepaalde projecten.

Het bewerkingsgebied kent een uiteenlopende bevolkingsgroep. We willen bijdragen aan de levensvreugd en de ontwikkeling van (1.) kinderen in de breedste zin van het woord en  (2.) mensen die zich, om uiteenlopende redenen, in een sociaal minder wenselijke situatie begeven.


Een doelpunt vier je samen

HeraclesTV

Losse Tickets

Advertentie

  • hoofdsponsor
  • partners in business